Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSOKORBA SZEDETT KÍVÁNSÁGOK / MÉDEIA - MISKOLCI BALETT - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Miskolci Balett előadása A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

2013 tavaszán hosszú évek munkájának gyümölcseként megalakult az önálló Miskolci Balett, mely idén új tagokkal bővült, és izgalmas válogatással jelentkezik a Balett kétéves repertoárjából. Csokorba szedett kívánságok
Válogatás két évad táncos pályázataiból Feledi János Cselekvés útján című koreográfiájában a szakmai minőségről, a kultúra hanyatlásáról gondolkodik. Kulcsár Noémi Glam-úr című munkája a hatalom ön- és embertorzító hatásáról ad képet, míg Pálfi Gabriella Csak lélegezz! című koreográfiája a megélt pillanatot, az emberi igazság felismerését helyezi középpontba. Táncolják:
Kocsis Andrea, Lukács Ádám,  Mohai Cintia, Catherine Moore, Muresan Aurel, Papp Bálint, Szabó Levente, Szeles Viktória, Széphalmi Pál, Tokai Rita Médeia A Médeia ősi mítosza inspirálta előadás a tánc nyelvén szól önfeláldozásról, feltétlen szeretetről, a hit elvesztéséről és a cserbenhagyásról. Két Médeia lép színre – egymás tükörképei. Médeia – Kocsis Andrea, Tokai Rita
Jászón – Lukács Ádám
Gyermek – Lukács Levente Bence
Nők – Catherine Moore, Szűcs Boglárka, Mohai Cintia
Díszlet-jelmez – Zeke Edit Jászai-díjas
Dramaturg – Rácz Attila
Világítástervező – Vida Zoltán
Rendező-koreográfus – Kozma Attila Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Harmadik alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban.  A 2014-es fesztiválon vidéki tánctársulatok kapnak bemutatkozási lehetőséget.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?