Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ÖTÖDIK - KECSKEMÉT CITY BALETT - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Kecskemét City Balett előadása A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

A társadalom és a szabályok, melyek szerint létezhetünk ebben a rendszerben, időről időre változnak körülöttünk. Ám a mód, ahogyan nyilvánosan, és ahogyan zárt ajtók mögött viselkedünk, mindig nagyon eltér egymástól. Max Richter- Vivaldi: A négy évszak című művének újrafogalmazása által inspirálva született meg Az Ötödik, egy elmélkedés  a viselkedés megváltozott szabályairól valamint arról, mit csinálunk, amikor senki sem néz, és mit, amikor mindenki bennünket figyel... zene: Vivaldi-Max Richter
rendező-koreográfus: Andrej Petrovic
társrendező-dramaturg: Sasha Milavic Davies
jelmez: Andrea Haamer
fény, koreográfus asszisztens: Katonka Zoltán
zenei szerkesztő: Gergely Attila
asszisztens: Tóth Kata
ügyelő: Czeglédi Ákos
művészeti vezető: Barta Dóra táncművészek: Bányai Mirjam Léna, Csizmadia Tamás, Domán Dalma, Katonka Zoltán, Kiss Eszter, Dávid Jácint Mihály, Matkovics Norbert, Nagy Nikolett,  Szőllősi Krisztina Együttműködő partnerek:
CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál
Nemzeti Táncszínház
Kecskeméti Katona József Színház
Parnasszus Táncművészeti Alapítvány Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Harmadik alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban.  A 2014-es fesztiválon vidéki tánctársulatok kapnak bemutatkozási lehetőséget.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?