Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁNC-FORGATAG - FÓTI NÉPMŰVÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Fóti Népművészeti Szakközépiskola néptánc tagozatának műsora A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

A Fóti Népművészeti Szakközépiskola és Gimnázium az országban elsőként vállalkozott a népművészet középiskolai tanítására. A 20 éve alapított intézményben keramikusok, viseletkészítő-modelltervezők és kéziszövő-textilművesek mellett néptáncosok képzése folyik öt éven keresztül. A fő profil a néptánc, az ehhez szükséges fizikai és lelki képességek fejlesztése során a növendékek találkoznak más tánctechnikákkal is, így a balett és a kortárs táncok sem lesznek ismeretlenek előttük. Az autentikus alapokon nyugvó koreográfiákba olyan gondolati háttér kerül, amely a táncostól nem csupán az izmok munkáját várja el. A műsorban bácskai, galgamenti, szilágysági, sóvidéki, somogyi és kalotaszegi táncok mellett a Vágy című koreográfiát is láthatják. Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Harmadik alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban.  A 2014-es fesztiválon vidéki tánctársulatok kapnak bemutatkozási lehetőséget.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?