Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERSLÁBAK - DUNAÚJVÁROSI BARTÓK TÁNCSZÍNHÁZ - SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Dunaújvárosi Bartók Táncszínház előadása Táncköltemény magyar költők műveire 12 éves kortól A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

A Dunaújvárosi Bartók Táncszínház több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas tánckölteményt mutat be, mely a kezdet és vég közti szabadon választott tapasztalatokat költők, zeneszerzők művein át egy lehetséges útként veti fel.
A zene, a tánc és a vers találkozásakor a különböző művészeti ágak közötti átjárhatóság kiteljesedik, erősítik, formálják egymást és önmagukat. Lábak versben és dalban: Polgár Lilla és Farkas Erik  Lábak táncban: a Bartók Táncszínház táncművészei:
Eller Gusztáv, Gál Noémi Andrea, Hahn Jusztina, Hernicz Albert, Jaklics Liliána, Kárpát Attila, Kovács Dénes, Papp Éva, Széchenyi Krisztián, Takács Judit
Jelmez: Zelenka Nóra
Koreográfus-rendező: Vári Bertalan, Harangozó-díjas művész Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Harmadik alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban.  A 2014-es fesztiválon vidéki tánctársulatok kapnak bemutatkozási lehetőséget.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?