Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: NAGY ADRI
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A kecskeméti származású Nagy Adri kiskora óta foglalkozik zenével, először fuvolázni, majd zongorázni tanult, énekelni pedig a Miraculum kórus tagjaként kezdett.

Popénekesként 2007-2010 között számos sikeres fellépése volt, ezeknek is köszönhető, hogy a Warner Music Records szerződést kötött vele. Neve országosan a Sas Tamás által rendezett Szinglik éjszakája című film főcímdalának előadásával vált egy csapásra ismertté, 2010-ben. A dal 28 hétig szerepelt a Mahasz slágerlistán és a mai napig az egyik legtöbbet játszottabb magyar dal. 2010 májusában a Viva díjátadó gáláján, a COMET-en a legjobb új előadó kategóriában indulhatott debütáló dalával.  Eltűnnék veled címmel 2011-ben megjelent első nagylemeze, s népszerűsége azóta is töretlen. Érthető, hogy különleges figyelem fordult feléje, amikor az eddig a pop műfajában oly sikeres énekesnő 2014-ben újabb oldaláról mutatkozott be azzal, hogy indult a Jazzy Rádió VII. Jazzy Dalversenyén, ahol Puha takaró című dalával egyből az előkelő második helyezést érte el. Opusbeli fellépésére ennek köszönhetően kerül sor a közkedvelt Jazzy Live sorozat keretében. Közreműködik: Nagy Adri - ének
Riskó Tibor - gitár
Lőrincz Ádám - zongora
Heilig Tamás - basszusgitár
Krecsmáry Zsolt - dob http://www.nagyadrimusic.com   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?