Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A VÁRAKOZÁS ZSOLTÁRA - SUDÁR ANNAMÁRIA ÉS A MISZTRÁL EGYÜTTES ADVENTI ESTJE
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Különleges adventi programra kerül sor a Vigadóban.

Sudár Annamária és a Misztrál együttes ad koncertet a Kamaraszínházban „A Várakozás Zsoltára” címmel. A Jékely Zoltán egyik versének címét viselő összeállításban szépirodalmi részletek, megzenésített versek és népdalfeldolgozások segítségével a mindannyiunk életében közös hétköznapi értelemben vett várakozásról és az adventi időszak befelé forduló figyelméről, a hűvösödő, színeit és fényét vesztő napok csendjében megszülető reményről szeretnénk beszélni. Az esztendő legsötétebb napjaiban a fény megszületésére, a világ világosságára, a Gyermekre várunk. A keresztény ember számára szent időszak ez, úrjövet ideje: "Fénnyel telt téli sötét". A műsor közreműködői: Sudár Annamária - próza A Misztrál együttes: Heinczinger Miklós - furulyák, klarinét, doromb, fidula, duda, ének Tóbisz Tinelli Tamás - gitárok, nagybőgő, ének Török Máté - cselló, gitár, mandolin, koboz, szájharmonika, tambura, ének továbbá: Heigl László - nagybőgő Csóka Sámuel - hangmérnök - technikus
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?