Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WESTMINSTER SOROZAT III. - HALL OF FAME - A DICSŐSÉG CSARNOKA
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A londoni Westminster kerület nevét is maga a központi épület, az apátság adta: west minster azaz a minstertől, tehát a kelet felé néző székesegyháztól nyugatra található területet nevezik így, ahol a Plantagenet-kor óta az angol parlament székel, ahol a brit uralkodókat megkoronázzák és ahol a szigetország legélesebb elméi, legjobb komponistái, a történelmi "celebek" nyugszanak.

A Szent Efrém Férfikar 2013-ban a Notre Dame székesegyházat mutatta meg decemberi sorozatában több aspektusból, idén pedig az Apátságtól indulva a közönségünkkel együtt derítjük fel Westminster kerület legérdekesebb és legkülönfélébb arcait, Orlando Gibbons éteri motettáitól a zajos kocsmákban énekelt, főként a nőket és az italt magasztaló nótákig. Három koncerten teszünk virtuális sétát Westminsterben, három különböző perspektívából mutatjuk meg az ott született zenéket, amik indíttatásukban különböznek, de "angolságukban" mégis egyértelműen felfedezhető, hogy egy helyen születtek. A dicsőség csarnoka - John Dryden és Henry Purcell közös munkájának gyümölcse az 1691-ben bemutatott King Arthur. A mai estén az opera teljesen újraértelmezett formában kerül bemutatásra, az eredetileg igen vaskos mitologikus szöveget felváltja két képzeletbeli futballcsapat az Eastminster és a Westminster FC vérre menő vetélkedése. Közreműködők: Szent Efrém Férfikar
Schola Cantorum Budapestiensis
Budapesti Vonósok

Szabóki Tünde - szoprán
Cser Péter - basszus
Komáromi Márton - tenor
Philipp György - bariton
Laborfalvi Soós Béla - bariton
Róbert György - blockflöte
Mezei János - orgona

Koncepció: Bubnó Tamás, Bubnó Márk, Bubnó Lőrinc
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?