Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KALÁKA: RAGYOG A MINDENSÉG
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 380 értékelés alapján
  Leírás
A Kaláka történetétől elválaszthatatlanok gyereklemezei és gyerekeknek szóló koncertjei.

Az együttes első gyereklemeze, A Pelikán 1985-ben jelent meg - és lett a Kaláka első aranylemeze -, majd Az én szívemben boldogok a tárgyak, a Bőrönd Ödön, az Ukulele, a Madáretető és a Nálatok laknak-e állatok? következett. Megannyi klasszikus. Ami pedig koncertjeiket illeti, azok rendkívüli sikerének titka nemcsak a ragyogó dalokban rejlik, hanem abban is, ahogy a gyerekeket bevonják az előadásokba. Az együttes tagjai egykor valamennyien a Lorántffy Zsuzsanna Ének-zenei Általános Iskolába jártak, így a Kodály-módszer tudatos alkalmazóivá váltak.
Legújabb gyermeklemezük, a Ragyog a mindenség számait a kortárs erdélyi irodalom huszonnégy költőjének egy-egy gyerekverse alkotja. Az együttes valamennyi tagja hat-hat dalt jegyez a korongon. Ezeket játsszák a koncerten is, de persze nem feledkeznek meg korábbi gyerekslágereikről sem. Közreműködik: Becze Gábor: ének, nagybőgő, gitár
Gryllus Dániel: ének, furulyák, citera, pánsíp, klarinét, tárogató
Gryllus Vilmos: ének, cselló, gitár, charango, koboz, doromb
Radványi Balázs: ének, mandolin, 12 húros gitár, ukulele, cuatro, brácsa, kalimba A koncertre a belépőjegy egységes gyermek és felnőtt látogatóink számára egyaránt. Az előadást 1 éven aluli gyermekek számára nem ajánljuk.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?