Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

ROLAND TOPOR: ALBÉRLET AZ ASZTAL ALATT
Petőfi Sándor Művelődési Ház, Csömör - Petőfi Sándor Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 48 értékelés alapján
  Leírás
Roland Topor: ALBÉRLET AZ ASZTAL ALATT - vígjáték 2 részben, zenékkel - Fordította: Bognár Róbert

Párizsban vagyunk egy nagy bérházban. „Nagyon örülök Aubaiféche kisasszony, hogy albérlőként magánál lakhatok az asztal alatt!.” .— hálálkodik Dragomir ( Bodor Géza) kelet- európai bevándorló, aki remek cipész és szórakozásból még rajzolgat is. „Szeretem hallgatni, ahogy kalapálgat és dudorászik az író asztalom alatt. Legalább nem vagyok egyedül...” -- így Florence ( Szaksz Gabriella ), aki műfordító és éppen egy Dragomir anyanyelvén írott könyv fordításával bíbelődik. E sajátos bérlő - albérlő viszonyból érdekes és mulatságos helyzetek sora születik. No persze, a korábbi kapcsolatok, kötődések IS alakítják sorsukat. Megjelenik Raymonde (Valler Gabriella),a tapasztalt barátnő; aztán Gritzka (Mesterházi Gyula) az unokatestvér, tehetséges zenész ; majd Mark (Éless Béla) a Kiadó tulajdonosa; s mindegyikük megpróbálja a maga elképzelései szerint irányítani az eseményeket. Hangulatos zenék emelik a kellemes vígjáték hangulatát, s a végén, mint a mesében...,no, de nem mondok el mindent! Inkább jöjjenek el ! A produkció Csömör Nagyközség Önkormányzata támogatásával jön létre. Az előadás a HOFRA Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft - www.hofra.hu - közvetítésével jön létre. Várom Önöket: Éless Béla rendező A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.
  Stáblista
Florence Aubaiféche 
Szaksz Gabriella 
Raymonde Pouce 
Valler Gabriella 
Dragomir 
Bodor Géza 
Marc Thyl 
Éless Béla 
Gritzka 
Mesterházy Gyula 
Rendező 
Éless Béla 
Díszlet 
Urbanek Attila 
Zenei vezető 
Kokavecz Iván 
Rendező munkatársa 
P. Tóth Erzsébet 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?