Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PORTRÉ-KA, FELFÖLDI ANIKÓ - ZENÉS ESTJE -
Zuglói Civil Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szokványos " portré " helyett ma este könnyű műfajú és becézett " PORTRÉ-KA " kerül terítékre FELFÖLDI ANIKÓ tálalásában.

Előétel: „Egy dal, és a kedvünk remek” Főétel: életút-életmód sanzonokkal és dalokkal, többek között elhangzik: „Ma éjjel táncolnék” és „Nekem élet a színház” Desszert: „Kicsike vigyázzon, egyszer nagymama lesz” Meglepetés a zenetudor kísérő zongoraművész személye. Zenés félárral, vetélkedő tapsözönnel! Szeretettel várom kedves közönségemet: Felföldi Anikó   A helyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Eötvös 10-ben egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?