Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CORDOBÁTÓL ISZTAMBULIG - HOPPÁL MIHÁLY BAND
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Elhangzanak: magyar, spanyol, szefárd és török ünnepi szövegek, istenes énekek modern zenei feldolgozásban Közreműködik: Farkas Tünde

A Hoppál Mihály Band 2014-ben alakult zenei formáció, a trió vezetője és a dalok szerzője a számos világzenei formációban megfordult Hoppál Mihály előadóművész (basszusgitár, nagybőgő) olyan fiatal tehetségekkel kiegészülve, mint Bartók Máté (szaxofon) és Runnair (beatbox, ének, rap, loop). Az általuk font zenei szövet a swing, a jazz, a blues, a folk, a reggae, a verséneklés és a hiphop elemeit egyesíti egy sajátos és izgalmas világgá, ahol az idő cölöpei mögül felszálló ősi dallamok találkoznak a looper szülte XXI. századi technikai lehetőségekkel, veretes szövegek virtuóz hangszeres játékkal párosulnak.
 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?