Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSEMICZKY MIKLÓS ÉS VAJDA JÁNOS DALAI, KM. KERTESI INGRID, MELÁTH ANDREA, VIRÁG EMESE
Bartók Emlékház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tündérálom III. Csemiczky Miklós és Vajda János dalai és duettjei

Műsorvezető: Hollós Máté   Műsor: Vajda:         Agnus Dei – duett                           Csemiczky:   Három énekes miniatűr (Meláth)                     P. J. (Fodor Ákos)
                    Ha… (Györgyfalvay Katalin)
                    Probatio calami (Csokonai Vitéz Mihály) Csemiczky: A bánat egy nagy óceán (Petőfi Sándor) (Kertesi)                   Emlékezet (Petőfi Sándor) (Kertesi) Vajda:         Passacaglia (P. B. Shelley) - magyarországi bemutató (Kertesi) Csemiczky: Énekes miniatűrök                   1. Imádság melegért (Balla Zsófia) (Meláth)                   2. A liba (Szőcs Géza) (Kertesi)                   3. Ha megszólalok (Balla Zsófia) (Meláth)                   4. A spártai vadnyúl (Cselényi Béla) (Kertesi)                   5. Szuszogó (Balla Zsófia)  (Kertesi)                   6. Csillagom, révészem (Szőcs Géza) (Kertesi) Vajda:        Öt Arany – bemutató (Meláth)                                       (Öt dal Arany János verseire)                  No.1. Névnap                  No.2. Az elkésett                  No.3. Végpont                  No.4. Még egy                  No.5. Mindvégig Csemiczky: Duett – bemutató      
  Stáblista
szoprán 
Kertesi Ingrid 
mezzoszoprán 
Meláth Andrea 
Zongoraművész 
Virág Emese 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?