Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROSSINI: TELL VILMOS - A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban! Az előadásokra bérletek már kaphatóak!

Gioachino Rossini: Tell Vilmos Rossini utolsó operája ‒ mely sokak szerint a valaha született legizgalmasabb operanyitánnyal indul ‒ teremtette meg a francia nagyopera, a „grand opéra” műfaját.  Ez a műfaj uralta a 19. század közepének operaszínpadát. Központi témája a szabadság, pontosabban a Habsburg elnyomás ellen küzdő svájci íjász, Tell Vilmos vezette felkelés. Az opera kulcsjelenetének mondható a pillanat, amikor Tell Vilmos lenyilazza fia fejéről az almát, ezzel a veszélyes gesztussal jelezve honfitársainak, ragadjanak fegyvert. Fantasztikus áriák, kórusbetétek és kettősök színesítik Rossini művét. Antonio Pappano kritikusok által is elismert vezénylete alatt játszó Gerald Finley (Tell), John Osborn (Arnold) és Malin Byström (Matild) interpretációja magáért beszél. Az ifjú olasz rendező, Damiano Michieletto e látványos, elgondolkodtató rendezéssel debütál a Royal Opera House színpadán. A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Műsoridő: kb. 3 óra (két szünet) Főbb szerepekben: Tell Vilmos: Gerald Finley Arnold Melchtal: John Osborn Matild: Malin Byström Hedvig: Enkelejda Shkosa Gemmi: Sofia Fomina Gessler: Nicolas Courjal Közreműködik a Royal Opera Kórus és a Royal Opera House Zenekara. Vezényel: Antonio Pappano Rendező: Damiano Michieletto
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?