Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ASHTON: A ROSSZUL ŐRZÖTT LÁNY – A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban! Az előadásokra bérletek már kaphatóak!

Frederick Ashton–Ferdinand Hérold: A rosszul őrzött lány Frederick Ashton utolsó egész estés balettja a koreográfus egyik legvidámabb darabja, melyből árad Suffolk megye iránti szeretete.  Az eredetileg 1828-as, Ferdinand Hérold partitúrájára koreografált francia balett zenéjét John Lanchbery írta át. A rosszul őrzött lány viharos sikert aratott a premieren 1960-ban, s azóta is a Royal Ballet repertoárjának egyik legkedvesebb darabja. Angolul A nyakas lány címet kapta. A műben Ashton virtuóz koreográfiája nyomán energikus pas de deux-kben elevenedik meg Lise és Colas ifjonti szerelme. A balett humorral fűszerezett: táncoló lábasjószágok, zsémbelő őrök és féleszű kérők töltik meg a színpadot. Ashton szívesen emelt be angol néptánc elemeket koreográfiájába – a Lancashire megyei facipős tánctól a májusfa táncig bezárólag –, így a balett címének ellenére a Royal Ballet egyik leghangsúlyosabban angol nemzeti hagyományokat tükröző darabja. Osbert Lancaster színpompás díszletei tovább fokozzák az előadás szellemességét. A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Műsoridő: kb. 2 óra 15 perc (egy szünet) Főbb szerepekben a Royal Ballet művészei. Közreműködik a Royal Opera House Zenekara. Koreográfus: Frederick Ashton Vezényel: Barry Wordsworth
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?