Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WEILL: MAHAGONNY VÁROS TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA - A ROH ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban! Az előadásokra bérletek már kaphatóak!

Kurt Weill: Mahagonny városának tündöklése és bukása A Mahagonny városának tündöklése és bukása Bertolt Brecht drámaíró és költő, valamint Kurt Weill zeneszerző közös munkájának egyik csúcspontja. Először 1930-ban, Lipcsében adták elő, a Royal Opera House repertoárjában pedig most szerepel először angolul John Fulljames, az operaház egyik igazgatója rendezésében és Mark Wigglesworth vezényletével (Edward Gardner után nemrégiben nevezték ki az angol Nemzeti Operaház zenei igazgatójává). A szatíra egy kitalált városka kétes polgárainak a pénzhez, az erényhez és az élvekhez fűződő viszonyát túlozza el. A dzsessz és ragtime elemeket is magába olvasztó, változatos partitúra olyan fülbemászó melódiákban gazdag, mint az „Alabama Song”. Az első rangú énekesek közül Kurt Streit alakítja Jimmyt, a féktelen favágót, míg kedvesét, Jennyt Christine Rice játssza. A világhírű Anne Sofie von Otter egyenesen Begbickné szerepének kedvéért tért vissza a Királyi Operaházba. Segítőit, a rendőrök elől bujdosó Zabagépet és Hétszentség Mózest Peter Hoare és Willard W. White alakítják. A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Műsoridő: kb. 3 óra (két szünet) Főbb szerepekben: Jenny Smith: Christine Rice Hétszentség Mózes: Willard W. White Özvegy Begbickné: Anne Sofie von Otter Jimmy MacIntyre: Kurt Streit Zabagép: Peter Hoare Spórolós Billy: Darren Jeffery Közreműködik a Royal Opera Kórus és a Royal Opera House Zenekara. Vezényel: Mark Wigglesworth Rendező: John Fulljames Díszlettervező: Es Devlin Fővilágosító: Bruno Poet Mozgások: Arthur Pita
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?