Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PETIPA: A HATTYÚK TAVA - A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban! Az előadásokra bérletek már kaphatóak!

Marius Petipa és Lev Ivanov – Pjotr Iljics Csajkovszkij: A hattyúk tava A hattyúk tava vitathatatlanul minden idők legkiválóbb romantikus balettje, melyben egy hattyúvá változott gyönyörű nő áldozza fel magát a szerelem oltárán.  Tökéletes szintézise a zenének és a koreográfiának, s bár maga Csajkovszkij nem érhette meg darabja sikerét, ma az első balett partitúrája egyet jelent magával a balettel. Újabb balett-táncos generációk számára igazi ihletforrás, s olyannyira népszerű, hogy már a popkultúra is magáénak érzi. A Vic-Wells Ballet megalakulásától kezdve A hattyúk tava a Royal Ballet emblematikus produkciója. Anthony Dowell az 1895-ös, eredeti szentpétervári, Marius Petipa és Lev Ivanov jegyezte koreográfiát tartotta szem előtt rendezésekor. Yolanda Sonnabend díszletei és jelmezei korhűen mutatják be a korabeli orosz cári udvar pompáját, megfűszerezve egy kis gótikus fantáziavilággal. Az I. és III. felvonás udvari jeleneteinek sötét tónusú csillogása Carl Fabergé fényűző stílusát idézi; míg a híres tóparti, „fehér” jelenetek ködösek, árnyakkal teliek, s a holdfényben játszódnak. A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Műsoridő: kb. 3 óra (két szünet) Főbb szerepekben a Royal Ballet művészei. Közreműködik a Royal Opera House Zenekara. Vezényel: Borisz Gruzin Koreográfusok: Marius Petipa és Lev Ivanov Rendező: Anthony Dowell Díszlet- és jelmeztervező: Yolanda Sonnabend Felújított koreográfia: Frederick Ashton és David Bintley
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?