Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WAGNER: A BOLYGÓ HOLLANDI - A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban! Az előadásokra bérletek már kaphatóak!

Richard Wagner: A bolygó hollandi Wagner első mesterműve a kárhozottság és megváltás témáját fejti ki, mely a zeneszerzőt egész pályája során foglalkoztatja.  Az elátkozott hajóskapitány arra ítéltetett, hogy szüntelenül a tengereket rója, míg meg nem váltja egy önfeláldozó, tiszta nő szerelme. Ebben a regében Wagner két olyan szereplőt teremtett, akinek felfokozott érzelemvilága már-már nem is emberi. Tim Albery atmoszférateremtő, modern korba helyezett, 2009-es rendezése alkalmas terepet nyújt Bryn Terfel féktelen hollandijának és Adrianne Pieczonka álmodozó Sentájának érzelmi kibontakozásához, és ahhoz a küzdelemhez, melyet a szereplők egy ellenséges világban a megváltásért folytatnak. A CBSO és a Bayreuthi Ünnepi Játékok alkalmával Wagner-interpretációival ismertté vált Andris Nelsons kormányozza végig a zenekart a háborgó partitúrán. A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Műsoridő: kb. 2 óra 20 perc (szünet nélkül) Főbb szerepekben: Hollandi: Bryn Terfel Daland: Peter Rose Senta: Adrianne Pieczonka Közreműködik a Royal Opera Kórus és a Royal Opera House Zenekara. Vezényel: Andris Nelsons Rendező: Tim Albery Díszlettervező: Michael Levine Jelmeztervező: Constance Hoffman Fővilágosító: David Finn Koreográfus: Philippe Giraudeau
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?