Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GIORDANO: ANDRÉ CHÉNIER - A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az André Chénier (1896) a nagy francia forradalom terror időszaka alatt 1794-ben guillotinnal kivégzett francia költő utolsó éveinek fiktív története.

 A Royal Opera House 20.15-kor kezdődő élő adását már többen nem tudják megtekinteni, ezért felvételről a darab újra megtekinthető lesz február 15-én 17.00 órától. Umberto Giordano legkiválóbb operája igazi remekmű, mely jól szemlélteti, miért tarthatott Puccini Giordanótól. A három főszereplő egy-egy nagyszerű áriával varázsol el bennünket. A címszereplőt Jonas Kaufmann alakítja; szerelmét, Madeleine-t Eva-Maria Westbroek szoprán énekesnő (ezúttal ő énekli a Maria Callas interpretációjában világhírűvé vált „La mamma morta” áriát). Gerard, Chénier szerelmi riválisa – a szolgálóból lett forradalmár – szerepében a szerb bariton, Željko Lučić tündököl. A Rigoletto és A trójaiak Royal Opera House-beli sikere után David McVicar rendező vitte színre Giordano érdekfeszítő történelmi drámáját, melyet utoljára 1985-ben láthatott a Royal Opera House közönsége egy korábbi rendezésben. A Royal Opera House előadásainak élő közvetítése Londonból. A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft. Umberto Giordano: André Chénier (négyfelvonásos opera olasz nyelven) Műsoridő: kb. 2 óra 30 perc (egy szünet) Főbb szerepekben: André Chénier: Jonas Kaufmann Madeleine de Coigny: Eva-Maria Westbroek Charles Gérard: Željko Lučić Közreműködik a Royal Opera Kórus és a Royal Opera House Zenekara. Vezényel: Antonio Pappano Rendező: David McVicar Díszlettervező: Robert Jones Jelmeztervező: Jenny Tiramani
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?