Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DONIZETTI: SZERELMI BÁJITAL ? A ROYAL OPERA HOUSE ELŐADÁSAINAK ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE LONDONBÓL
Pesti Vigadó - Sinkovits Imre Kamaraszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban! Az előadásokra bérletek már kaphatóak!

Az idei esztendőben máris két világsikerrel várjuk az érdeklődőket. Gaetano Donizetti paraszti környezetbe helyezett romantikus vígoperája, a Szerelmi bájital Laurent Pelly kacagtató rendezésében a szentimentalizmus és a bolondozás igényes ötvözete. Az olasz Daniele Rustoni – aki korábban elnyerte a Jette Parker Ifjú Művészdíjat – vezényli a zenekart és a világhírű énekeseket.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?