Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN: OZONE ACOUSTYLE QUARTET (F,H)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A francia szaxofonos Christophe Monniot és a billentyűs hangszerek magyar mestere, a Franciaországban élő Spányi Emil 2006-ban azzal a határozott elképzeléssel alakította meg az Ozone duót, hogy – Duke Ellingtontól Antonio Carlos Jobimig – jazz sztenderdek nagyon személyes, egyéni felfogású előadásával lepjék meg hallgatóikat, ahogy ez a kritikusok által igen kedvezően fogadott, a francia Ames kiadónál megjelent debütáló albumukon hallható.

Mivel külön-külön már mindkét zenész szerepelt korábban BMC lemezen, a két jó barát és a kiadó között nem sokkal ezután együttműködés kezdődött; nem duóként, hanem a Monio Mania szeptett tagjaiként, melyben rajtuk kívül többek között a nemzetközi hírű Manu Codjia és Marc Ducret gitárosok működtek közre. Az így megszületett Monio Mania 2 album nagy nemzetközi sikert aratott: mind a két vezető francia jazz havilap, a Jazzman és a Jazz Magazine is a legmagasabb értékelést adta neki, s a nemzetközi jazz-sajtó is rendkívül pozitívan fogadta. Az Ozone története eközben azzal folytatódott, hogy Joe Quitzke dobossal kiegészülve trióvá alakultak. Quitzke a BMC egyik legfontosabb jazzművészének, a gitáros Gadó Gábornak évek óta zenésztársa, így nem csoda, hogy 2010-ben a trió This is C'est la vie című második albuma már a magyar kiadónál jelent meg. Korábbi zenei ismertetőjegyeik – humor, különleges elektronikai hangzások – kiegészültek a vendégként közreműködő Lukács Miklós cimbalmos játékával. Munkájuk eredménye egy igen sűrű anyag lett, „szellemes ritmikával, releváns elektronikus breakekkel, valamint a kalapácsok és húrok hangjainak olyan szövevényével, melyben sosem tudhatjuk melyikük tulajdonítható a cimbalomnak, s melyik a zongorának.” (Franpi Barriaux, Citizenjazz) Az Ozone-story legfrissebb eseménye az, hogy a kiváló magyar bőgős, Szandai Mátyás, aki egy ideje szintén Franciaországban él, csatlakozott a trióhoz, mely így immár Ozone Acoustyle Quartet néven száll fel a MOL-Train szerelvényére. A MOL-vonat napra pontosan egy évvel azután érkezik meg célállomására az Opus Jazz Clubba, hogy 2013. november 29-én vendégként Christophe Monniot szerepelt a Gadó Gábor Trió koncertjén. Azok, akik tanúi voltak, amikor a közönség állva ünnepelte a muzsikusokat a végén, megerősíthetik: bátran készülhetünk arra, hogy újra különleges zenei élményben lesz részünk... Közreműködik: Christo Monniot - szaxofon
Spányi Emil - billentyűs hangszerek
Szandai Mátyás - nagybőgő
Joe Quitzke - dob   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?