Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
J(A)ZZ! : NAMBY PAMBY BOY (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Fabian Rucker - fúvós hangszerek Phil Nykrin - billentyűs hangszerek Andreas Lettner - dob

Az öndefiníciója szerint „a túlcivilzált osztrák vidék bőrnadrágos, sramlizenén és klasszikusokon szocializálódó közegéből felbukkanó, majd mindezek elől a hip-hop, a rock és a jazz bűnös hangjaihoz egy garázsba menekülő” Namby Pamby Boy három igen ambiciózus, fiatal és tehetséges osztrák zenészt takar. Úgy a rettenetes zenekarnév, mint a definíció természetesen vicc, ami a PR része, és utalás arra a különleges, sok iróniával átszőtt zenei világra, amit a trió játszik. A zenekar névadója a szövegeikben gyakran felbukkanó fiktív anti-főhős afféle mama-kedvence figura, akinek minimálisra korlátozott, közömbös és banális világából érkeznek a csapat beskatulyázhatatlan zenéjű szatírikus „üzenetei” a hallgatókhoz. Az 1985-ös, salzburgi születésű Fabian Rucker, akit többek között Harry Sokal és Allan Praskin oktatott klasszikus és jazz szaxofonjátékra, egyike azoknak a fiatal európai zenészeknek, akik a jazz-hagyományhoz való erős kötődésük mellett is gond nélkül képesek egyéb kortárs művészeti formák területére kalandozni, legyen szó zenéről, vagy egyéb előadóművészetről. Az Európában, Kínában és az Egyesült Államokban is sikerrel turnézó muzsikus, aki Hans-Koller-díja révén egy évet tölthetett ösztöndíjjal New Yorkban, két vele egyidős barátjával, Phil Nykrin billentyűssel és Andreas Lettner dobossal 2010-ben alapította meg az Opusban fellépő triót, amely 2011-ben Lunchbreak címmel adta ki első lemezét. Nykrin szintén Hans-Koller-díjas, hosszabb időt töltött New Yorkban, s ott saját zenekart is alapított. A dobos Lettner pedig amellett, hogy több osztrák jazz-csapat dobosa, sok időt szentel másik kedves elfoglaltságának, a producerki tevékenységnek is. S még egyikük sincs harminc éves… Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?