Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZÜMMÖG A FÉNY - SZŐLLŐSY ÉVA MŰVÉSZETTÖRTÉNÉSZ ÉS SZŐLLŐSY ANDRÁS ZENESZERZŐ EMLÉKEZETE
Pesti Vigadó - Makovecz terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szőllősy Éva művészettörténészre és Szőllősy András zeneszerzőre emlékezik a Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti, valamint Zeneművészeti Tagozata 2014. november 8-án a Vigadó Makovecz termében.

Egy kiváló pedagógust és egy páratlan alkotót megidéző programon a közönség portréfilmet tekinthet meg Szőllősy Éváról, valamint mozgóképes koncertet Szőllősy András filmzenéiből. Pályatársak, tanítványok elevenítik fel személyes élményeiket a művészegyéniségekről. A rendezvényt Szőllősy András zeneműveiből összeállított, élő koncert zárja. Program: 15.00               Portréfilm Szőllősy Éva művészettörténészről 15.30               Pódium-beszélgetés Szőllősy Éva személyiségéről, pedagógiai módszeréről 16.30               Szünet 17.00               Mozgóképes koncert - Szőllősy András filmjeinek részleteiből 18.00               Pódium-beszélgetés Szőllősy András életművéről 19.00               Szünet 19.30               Nyilvános élőzenei koncert Szőllősy András műveiből:   A koncert során elhangzik: Szólószonáta Töredékek – dalciklus Lakatos István verssoraira Vonósnégyes Rézfúvószene – részletek  Közreműködnek: Szecsődi Ferenc (hegedű); Megyesi Schwartz Lúcia (ének), Vámosi Nagy Zsuzsa (fuvola), Jobbágy Andor (brácsa); Kosztándi Vonósnégyes: Kosztándi István (hegedű), Behán László Dezső (hegedű), Tuzson Edina (mélyhegedű), Kőrösi Györgyi (gordonka); Ewald Rézfúvós Együttes (Művészeti vezető: Bakó Levente), Kirsch Bence (trombita)
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?