Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JÖVŐRE VELED, UGYANITT! II.
Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 649 értékelés alapján
  Leírás
Bernard Slade: Jövőre veled, ugyanitt! II. romantikus vígjáték két részben A Bánfalvy Ági international Studio előadása. A Jövőre, veled, ugyanitt I. folytatása.

Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Számtalan helyzetben ismerünk általuk magunkra. Külön világban és más helyzetben zajló életük,. évente egyszer, csupán egy hétvége erejéig kapcsolódik össze. Lehet, hogy ez a kapcsolatuk tartósságának titka évtizedeken át? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg, a szemüveg immáron kötelező tartozék mindkettejüknél, ahogy szexuális aktivitásuk is csökkentett üzemmódra vált., gyermekeik felcseperedtk, családi életük során számtalan problémával kell, hogy szembenézzenek. Egy valami azonban örök: gyermeki rajongásuk egymás iránt. Fordulatos kapcsolatuk, utánozhatatlan bájjal átszőtt, pikáns szerelmi történetük végkifejlete nem is lehet más, mint hogy évtizedek után nem csak évente egy hétvégére lesznek egymáséi. Hanem talán örökre...
 
  Szereposztás
George 
Harmath Imre 
Doris 
Bánfalvy Ági 
  Stáblista
Rendező 
Horváth Csaba 
A rendező munkatársa 
Ullmann Krisztina 
A rendező munkatársa 
Kickinger Gábor 
Díszlet 
Gulyás Imre 
Jelmez 
Dülk Kata 
Zeneszerző 
Kokavecz Iván 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?