Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FLABBERGAST/BOLERO
Nemzeti Táncszínház - Várkert Bazár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Budapest Táncszínház: Bolero Budapest Táncszínház: Flabbergast

A Bolero az a klasszikus, amely a világ számos koreográfusának adott ihletet, mert a táncnak született. Ha a Bolerot hallgatjuk, lelkünkben és testünkben vizuális orgazmussá teljesül a zene. Ez a balett tisztelettel adózik a modern tánc minden mesterének, ebben a végkimerülésig szóló koreográfiában. Táncolják a Budapest Táncszínház táncművészei.

Zene: Maurice Ravel
Kosztüm, díszlet: Molnár Zsuzsa Koreográfia: Raza Hammadi Az előadás a Budapest Táncszínház és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója   A Flabbergast Gustavo Ramírez Sansano, spanyol koreográfus darabja, amelyet eredetileg a Nederlands Dans Theater számára készített. A koreográfiában a humoros emberi archetípusok képviselői mutatkoznak be egy-egy önálló epizódban. Táncolják a Budapest Táncszínház táncművészei. Koreográfia: Gustavo Ramírez Sansano
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1013, Ybl Miklós tér 2-6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?