Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DALNOKKLUB
Klebelsberg Kultúrkúria - Vinotéka

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Versek, dallamok, gondolatok Házigazda: a Hangraforgó együttes Vendég: Innergarden

A Hangraforgó együttes Könny és nevetés közt árad az idő címmel  nyújt válogatást a Kárpát-medence mai magyar költészetéből.

Tagjai, F. Sipos Bea és Faggyas László a klasszikus költők tolmácsolásán túl elkötelezett hívei kortárs irodalmunk megéneklésének. Előadásukban többek között Buda Ferenc, Kányádi Sándor, Gál Sándor, Vári Fábián László, Varró Dániel és Lackfi János énekelt verseiből hallhatunk.

Honlap

Innergarden – Dalok önmagunk szétszereléséhez és /vagy összerakásához

Az Innergarden a nehezen definiálható zenekarok közé tartozik. A trió Restás Gergőhöz köthető, akit az elmúlt években főleg dobok mögött lehetett látni olyan zenekarokban, mint a TükeZoo, a Rátóti Zoltán Klubzenekar, vagy a Takáts Eszter és Zenekara. Az alapvetően akusztikus hangszerelésű, de nem teljesen akusztikus hangzású trió amolyan „outsider pop”-ot hoz létre, mely olykor utaztat, máskor megmozgat, vagy épp elsodor.

Restás Gergő - ének,gitár,percussion
Ujvári László Lehel – hegedű,vokál
Szalay Tamás Géza -nagybőgő

Honlap

 

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?