Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

DALNOKKLUB
Klebelsberg Kultúrkúria - Vinotéka

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Versek, dallamok, gondolatok Házigazda: a Hangraforgó együttes Vendég: Innergarden

A Hangraforgó együttes Könny és nevetés közt árad az idő címmel  nyújt válogatást a Kárpát-medence mai magyar költészetéből.

Tagjai, F. Sipos Bea és Faggyas László a klasszikus költők tolmácsolásán túl elkötelezett hívei kortárs irodalmunk megéneklésének. Előadásukban többek között Buda Ferenc, Kányádi Sándor, Gál Sándor, Vári Fábián László, Varró Dániel és Lackfi János énekelt verseiből hallhatunk.

Honlap

Innergarden – Dalok önmagunk szétszereléséhez és /vagy összerakásához

Az Innergarden a nehezen definiálható zenekarok közé tartozik. A trió Restás Gergőhöz köthető, akit az elmúlt években főleg dobok mögött lehetett látni olyan zenekarokban, mint a TükeZoo, a Rátóti Zoltán Klubzenekar, vagy a Takáts Eszter és Zenekara. Az alapvetően akusztikus hangszerelésű, de nem teljesen akusztikus hangzású trió amolyan „outsider pop”-ot hoz létre, mely olykor utaztat, máskor megmozgat, vagy épp elsodor.

Restás Gergő - ének,gitár,percussion
Ujvári László Lehel – hegedű,vokál
Szalay Tamás Géza -nagybőgő

Honlap

 

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?