Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: ZOLBERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal, tehetséges szaxofonos Zolbert sessionzenészként az elmúlt években a pop, a funk és a smooth jazz területén több ismert zenekarban (Unisex, UP!, Grover Washington Jr. Emlékzenekar) játszott, illetve neves hazai énekesekkel (Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Zséda, Király Viktor) dolgozott együtt.

2013-ban a Zuglói Smooth Jazz Klub által megszervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját nyerte meg Frappé című dalával, idén pedig a VII. Jazzy Dalverseny fődíjasa lett Friendship című számával, mellyel a szakmai zsűri döntése alapján egyúttal a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Zolbert smooth jazzt és instrumentális popzenét ötvöző, pozitív életérzést közvetítő kvintettjének repertoárján a zenekarvezető saját szerzeményei mellett neves énekesek nagysikerű slágerei is szerepelnek a csapat felállásának megfelelő hangszerelésben. Közreműködik: Zolbert - szoprán, alt- és tenorszaxofon Riskó Tibor - gitár
Tóth Marcell - zongora
Heilig Tamás - basszusgitár
Nagy Zsolt - dob www.zolbertmusic.com   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?