Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: FINUCCI BROTHERS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A "Finucci bros", azaz a jazzgitáros Balogh Roland és zongorista testvére Zoltán, a fiatal hazai dzsesszgeneráció kiemelkedő tehetségei.

Roland Junior Prima-díjas, a 2009-es Montreux-i jazzgitár verseny, és a 2010-es Völklingen-i Voice and Guitar verseny győztese, míg Zoltán a 2012-es floridai jazz zongora verseny 3. helyezettje volt. Az általuk alapított kvartett ritmusszekcióját Horváth „Plútó” József bőgős, a Dandó Péter tehetségkutató verseny nyertese, illetve Bordás József dobos alkotja. Közreműködik: Balogh Roland - gitár
Balogh Zoltán - zongora
Horváth „Plútó” József - nagybőgő
Bordás József - dob http://facebook.com/pages/Finucci-Bros-Quartet Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?