Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLSKA JAZZ - 2. LENGYEL JAZZ FESZTIVÁL 2014: AGA ZARYAN AND EUROPEAN JAZZ QUARTET
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Aga Zaryan - ének Michał Tokaj - zongora David Doružka - gitár Michał Barański - nagybőgő Łukasz Żyta - ütőhangszerek

„... Vitathatatlanul Lengyelország legérdekesebb jazz énekese a fiatalabb generációból” (Newsweek)
„A Picking Up The Pieces album a lengyel jazz first ladyjének rangjára emelte.” (Playboy) Aga Zaryan, az európai vokális jazz jelentős alakja, jellegzetes stílusáról, dalaihoz való bensőséges viszonyáról, kifejezésmódjának karakterisztikus könnyedségéről és fátyolos tónusú hangjáról ismert. Sikeres karrierje jó példája az ambiciózus művészi célok és a populáris vonzerő integrációjának, eddig megjelentetett hét albuma egytől-egyik arany, platina, vagy multi-platina státuszt ért el. Legsikeresebb lemezei, a Picking Up The Pieces, a Looking Walking Being és A Book of Luminous Things is a rangos Blue Note kiadónál jelentek meg. Aga Zaryan, akinek népszerűsége az USA-tól Japánig ível, magával ragadó és nagyon személyes tolmácsolója úgy a kortárs, mint a klasszikus jazz repertoárnak. Az énekesnő Budapesten a Michał Tokaj (zongora), David Doružka (gitár), Michał Barański (nagybőgő) és Łukasz Zyta (dob) összeállítású European Jazz Quartet társaságában lép fel. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?