Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLSKA JAZZ - 2. LENGYEL JAZZ FESZTIVÁL 2014: RGG
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Łukasz Ojdana - zongora Maciej Garbowski - nagybőgő Krzysztof Gradziuk - dob

„Az RGG képes érzéseit tisztán, romlatlanul eljuttatni hallgatóihoz. Lehetnek az egyik pillanatban visszafogottak, majd a következőben már hihetetlenül expresszívek, de minden alkalommal az enyhet adó csendhez térnek vissza” (jazzarium.pl) 2001 óta az RGG az európai improvizatív zongoratrió védjegyévé vált, köszönhetően tagjai azonos szintű részvételének a zenei alkotás folyamatában. Az RGG zenéje az aktív intellektusú befogadóhoz szól – így jellemzik munkájukat a trió tagjai. Valóban, muzsikájukat odaadó, elmélyült figyelemmel befogadva, a hallgató előtt megnyílik e szokatlan zongoratrió egyedi stílusa és különleges zenei világa. Szokatlan, hiszen a hagyományos zongoratriótól eltérően az RGG három azonos rangú művész alkotta egység, akik zenei történetüket közösen írják. E történetben a 2013-as év mérföldkőnek bizonyult a zongorista Przemysław Raminiak távozásával, 12 év közös munka után. Helyét egy fiatal tehetség, Łukasz Ojdana vette át: egy művész, aki a hangzás kultúráját és a művész személyiségét a kifejező zenei karakter egymást átfedő elemeinek tekinti. A trió Aura címmel 2014 október 21-én megjelenő hetedik albumán már ő működik közre. A nagy múltú OKeh Records kiadásában a Sony Music Entertainment által gondozott lemez egyrészt a trió korábbi zenei élményeinek szintézise, másrészt továbbépés is valami új felé, mivel a művészek olyan egészen különböző zenei műfajokból merítettek ihletet, mint az egyházi, a klasszikus, vagy éppen a popzene – természetesen a jazz mellett. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?