Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAZSOLA I.: SZT. MIKLÓS LEGENDÁJA
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 439 értékelés alapján
  Leírás
Mazsola I. bérlet kisiskolásoknak Szent Miklós legendája – a Napsugár Bábszínház előadása

Fehér a szakálla, piros a palástja, minden évben meglátogat, hozza az ajándékokat. Igen, ő a Mikulás. Felnőtt fejjel már csak arra emlékszünk, milyen érzés volt várni rá, majd örömmel meglesni, mit tett az olyan nagy gonddal kifényesített csizmába. Ám, amikor gyermekünk szeméből tükröződik ránk a csoda, újra átélhetjük és boldogan örökíthetjük tovább a legkisebbeknek Mikulás ünnepét. De vajon tudjuk-e, hogy ki is volt ő valójában? A Békés Megyei Napsugár Bábszínház most bemutatja, hogyan vált a jóságos püspök Mikulássá. A három történetből egybeszőtt bábjátékában fény derül arra, hogyan is alakult ki ez a varázslatos mítosz Szent Miklós püspök körül. A kedves történetet Csortán Zsóka rendezésében és a Berbécs zenekar zenei aláfestésével adja elő a társulat. A napsugarasok előadásainak látványvilága, vizuális megjelenítése minden esetben a meglepetés erejével hat, ami most sem lesz másként: a Lenkefi Deák Réka által megálmodott díszletek és bábok egy titkokkal, csodákkal teli mesevilágba repítik a gyermekeket
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?