Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MAZSOLA III.: ÁGACSKA
Klebelsberg Kultúrkúria - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Interaktív, zenés játék 2 részben, 70 percben, 6-12 éves korosztálynak

Kinyílik az ajtó és nem mindegy, hogy hova ülsz, mert lehet, hogy eltűnsz! Egy varázsgong segítségével a kék sapkából víz lesz, a zöld sapkából bokor lesz, belőled pedig…, na de mindent nem árulhatunk el. Szeretsz játszani? Akkor kaphatsz szerepet is. Inkább csak néznéd az előadást? Akkor csak nézd! Semmi nem kötelező, de semmin ne lepődj meg! Ami az előbb egy tó volt, tele békákkal és kacsákkal, lehet, hogy a következő pillanatban már erdő. Lesz vonatsín és vonat, tűz és…, na de mindent nem árulhatunk el! Lesz ott egy Platánfa, amiről letörik Valami és rácsodálkozik az új, ismeretlen világra. Ez a valami nem tudja, hogy ő kicsoda, vagy micsoda? Pösze egér, Dani kacsa, Berci béka, és a játszó gyerekek közösen keresik a választ minden ember és növénypalánta alapvető kérdésére: „Ki vagyok én?” A két részes, 70 perces játékban Csukás István fantáziát megmozgató szövegét, valamint Darvas Ferenc kitűnő zenéjét szólaltatják meg a színészek és a…, na de mindent nem árulhatunk el! A közönség számára választható szerepek: Bokor, Virág, Gyógyfűszál, Vízcsepp, Nád, Vonatsín, Vonat, Tűz Rendező: Quintus Konrád
  Stáblista
Ágacska 
Dézsi Éva Darinka 
Virág, Manci kacsa, Béka, Fővezérnő, Pösze egér  
Szalay Zsófia 
Gomba, Dani kacsa 
Borbély Richárd 
Lepke, Rezső kacsa, Berci béka 
Szilvási Dániel 
Festő, Janó-manó  
Quintus Konrád 
Díszlet, jelmez 
Juhász Katalin 
Koreográfia 
Fosztó András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?