Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÉT SZEGÉNY LENGYELÜL BESZÉLŐ ROMÁN
Nemzeti Színház - Gobbi Hilda Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
A kortárs lengyel dráma fiatal, de máris kultikus szerzőjének, Dorota Maslowskának egyik legismertebb darabja a neves jaroszlavli rendező, Jevgenyij Marcselli feldolgozásában.

Két pimasz román csavargó – a várandós Gina és barátja, Parcha – autóstoppal járják Lengyelországot, kigúnyolva és provokálva az átlagpolgárokat. Útitársaik és a velük találkozó emberek igazi freak-show figurák: gyáva nyárspolgárok és hippik, pincérnők és hajléktalanok, stb. De szinte senki sem sejti, hogy Gina és Parcha valójában nem azok, akiknek kiadják magukat… De vajon mi mozgatja őket: az unalom, a kalandvágy vagy az a szándék, hogy önmaguk elől elmeneküljenek? Szereplők: Anasztaszia Szvetlova és Valerij Kirillov Lengyelből oroszra fordította: Irina Lappo
Rendezte: Jevgenyij Marcselli, az Orosz Föderáció érdemes művésze
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?