Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAKE THE MOL TRAIN - PLATYPUS (D,H) - BMC LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az egyik legizgalmasabb európai jazzénekes, a kivételes hangú és lehengerlő stílusú német Michael Schiefel és két zenésztársa a kacsacsőrű emlősről, azaz a platypusról mesélnek történeteket a BMC Records április végén megjelent kiadványán, melyet alig három héttel korábban rögzítettek a BMC stúdiójában.

A lemez anyaga egy bájos régi aboriginal „tanmese” elemeiből épül fel, mely a természet véletlenszerű tréfájának is tekinthető, sehova be nem sorolható, fura teremtményről szól. Mindezt egy olyan zenei közegben tálalva, melyben tökéletes szimbiózist alkot Schiefel elektronikával is fűszerezett egyedülálló éneklése és játékos humora, valamint a német csellista, Jörg Brinkmann és a kiemelkedő tehetségű hazai cimbalmos, Lukács Miklós alkotta szokatlan hangszerpáros mindvégig eleven, friss, ritmikus hajtóereje és igen mély érzelmi kifejezésmódja. Egy koncert, amit feltétlenül hallani kell! Közreműködik: Michael Schiefel - ének
Lukács Miklós - cimbalom
Jörg Brinkmann - cselló www.michaelschiefel.com   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?