Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KADRI VOORAND TRIO (EST)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal észt énekes-zongorista Kadri Voorand az Észt Zene- és Színművészeti Akadémián, majd a stockholmi Királyi Zeneakadémián folytatott klasszikus zongora, illetve jazz tanulmányokat, mostanra pedig már az észt intézmény jazz tanszakának legfiatalabb tanára.

A számos hazai és nemzetközi díjat nyert Kadri rendkívül aktív résztvevője az észt jazz-életnek, az Opusban fellépő triója mellett jazz-kvintettet, illetve egy hattagú a capella énekegyüttest is vezet, nem beszélve számtalan vendég-közreműködéséről hazai és európai együttesekben. A dobos nélküli trióban a bőgő és a gitár a kortárs jazz harmóniavilágából és izgalmas, néhol a népzenéből kölcsönzött ritmikából építi fel azt az ambient elemekkel átszőtt, vagy éppen zajokkal tarkított intim zenei atmoszférát, amelyben Kadri különleges énekesnői egyénisége és elektronikával tarkított zongorajátéka megfelelően érvényre juthat. Az Európa számos országában – például Dániában, Németországban, Olaszországban, vagy Svájcban – illetve Kanadában és az Egyesült Államokban is sikerrel szereplő trió repertoárja elsősorban saját szerzeményekből álló 2012-ben megjelent Kosmogooniline etüüd (Kozmogónikus etűd) című albumuk anyagára épül. Közreműködik: Kadri Voorand - ének, elektronika, zongora
Marek Talts - gitár
Taavo Remmel - nagybőgő www.kadrivoorand.com   Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?