Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PACALOS PIZZA
Radnóti Miklós Színház - Radnóti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 769 értékelés alapján
  Leírás
Pacalos Pizza - slam poetry és klasszikus költészet egyben

A slam poetry egy olyan modern költészeti stílus, ami csakis élőszóban, a jelen pillanatban hat. Akárcsak a színház. A slam vers elválaszthatatlan szerző-előadójától, a slammertől. A Radnóti Színház estjében színészek és slammerek beszélnek a körülöttünk lévő világról, hazáról, kötődésről slam verseken és magyar klasszikusok művein keresztül. Miért nehéz elmenni és miért nehéz maradni? Ez a kérdés sokszor felmerült költőinkben az elmúlt évszázadok során. A február 13-án látható színházi est egy válasz – a sok lehetséges közül.
Az előadást Schermann Márta rendezte.Szereplők: Kováts Adél, Adorjáni Bálint, Gazsó György, Pál András, Kemény Zsófi, Gábor Tamás Indiana, Horváth Kristóf, Simon Márton és a Magamnál Jobban Akciókórus
  Stáblista
Rendező 
Schermann Márta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A Radnóti Színházban az emailben kapott jegyedet kinyomtatva vagy okostelefonon bemutatva is elfogadják a jegyeket.
  Cím
  Hogy tetszett?