Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERSEK SZÓDÁVAL!-AVAGY KÖLTŐK MÁSKÉPP-MÜLLER PÉTER SZIÁMI
Nemzeti Színház - Kaszás Attila Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
A Magyar Írószövetség szakmai megújulásának fontos állomása és kezdeményezése a 2011 decemberében indult, Költők másképp – avagy versek szódával című, rendhagyó irodalmi sorozat.

Alapvető célja, hogy a kortárs irodalmat közelebb hozza az érdeklődő, színházba járó közönséghez. A sorozat a Budapesti Kamaraszínház Shure Stúdiójában indult útjára havi rendszerességgel. Koordinálásával és menedzselésével a szövetség a Kultúrvonal Produkciós Irodát bízta meg. Elismert kortárs költők lépnek színpadra, és hétköznapi vagy épp nem hétköznapi oldalukról mutatkoznak be, hogy teljesebb képet nyerhessünk róluk hobbijuk, kedvenc időtöltésük, más művészeti tevékenységük – és természetesen verseik megjelenítésével. Egy-egy est produkciói mindig az adott költő személyiségéhez, érdeklődési területéhez igazodóan alakulnak. A játékmester nem csupán faggatja őket, de képeket is vetít az életükből, rendhagyó produkciókban szerepelteti őket, nemegyszer a közönséget is bevonva a játékba. A produkciókat minden alkalommal meglepetésvendégek, színművészek, táncosok, zenészek stb. szereplése gazdagítja. A sorozat a Nemzeti Színházban minden hónap harmadik szerdáján látható, a Kaszás Attila Teremben. Vendégünk 2015 február 11-én Müller Péter Sziámi
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?