Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ORPHEUS NYOMÁBAN
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Stúdióterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Töredékek Radnóti Miklós életéből

Az előadás a színházművészet, a tánc és a zeneművészet eszközeit felhasználva komplex színházi forma segítségével mutatja be Radnótinak a holokauszt előérzetében fogant költeményeit, a munkásságában és költői örökségében rejlő drámai- színpadi lehetőséget. A szövegkönyvet korabeli dokumentumok, Gyarmati Fanni naplójának részletei, a kortársak visszaemlékezései, Radnóti naplójának részletei valamint az exhumálása után a viharkabátjának zsebéből előkerült notesz versei alkotják. „Ha valóban van még elvégezni való munkám itt, nem pusztulhatok el. S ha elpusztulok, akkor nem volt már értelme annak, hogy éljek. A nagy életművek mind ezt bizonyítják... és ahogy születtem, - mert születtem valamire, különben miért lett volna az áldozat.”   Radnóti Miklós Szereplők: Nő: KEREKES ÉVA (Jászai Mari-díjas, Érdemes művész)
Férfi: CSADI ZOLTÁN
Táncművész: JAKLICS LILIÁNA, KÁRPÁT ATTILA
Zene: QUINTIA ZENEKAR
  Stáblista
Nő 
Kerekes Éva 
Férfi 
Csadi Zoltán 
Táncművész 
Jaklics Liliána 
Táncművész 
Kárpát Attila 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?