Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BETLEHEM CSILLAGA
Turay Ida Színház. - Turay Ida Színház.régi

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BETLEHEM CSILLAGA zenés mesejáték egy részben

Télre járt már az idő, midőn Józsefnek és Máriának Betlehembe kellett mennie, Augusztus, a római császár parancsára. Betlehemben már csak egy istálló volt üres, hát behúzódtak oda. Itt született meg éjjel a kis Jézus, az Isten Fia, kiről az Úr angyala szólott Máriának. Midőn a kis jézus született egy ragyogó fényes csillag jelent meg az égen, messze földön hirdetve, a Megváltó érkezését. Az előadásban magyar, francia, dél amerikai, angol gyermekdalok csendülnek fel, művészeink tolmácsolásában, kiket reményeink szerint az óvodások és a kisiskolások segítenek énekükkel. Ez a közös munka olyan élményt nyújt a gyermekeknek, mely elkíséri őket, egész életükön át.
  Szereposztás
Színész 
Rárósi Anita 
Színész 
Magyar Tímea 
Színész 
Győri Péter 
Színész 
Zsolnay András 
Színész 
Beszterczey Attila 
Színész 
Szabó Anikó 
Színész 
Borbély Krisztina 
Színész 
Bácsatyai Gergely 
  Stáblista
Rendező 
Nyírő Bea 
Díszlet 
Nemes Richárd 
Jelmez 
TIARA  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?