Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ASZITTEM, HOGY JÓKEDVEM VAN... - KISS FERENC JUBILEUMI KONCERTJE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A magyar azonosságzene legendás szerző-előadója, Kiss Ferenc „hangépítész” 60. születésnapját ünnepli idén. A táncos szkénéből, a Vízöntőből, Kolindából, és számos film zenéje révén jól ismert muzsikus egy nagyszabású retrospektív produkcióval készül erre az alkalomra a Budapest Music Centerben október 25-én, melyben a műfaj legjobbjait vonultatja fel.

A szerző minden dalát és hosszabb lélegzetű tematikus kompozícióját – Nagyvárosi bujdosók, Szerelem hava, Pávaének – azokra az értékekre alapozta, amiket a néprajz- és zenetudomány feltárt az elmúlt évszázadban, és azokra az újabb gyűjtésekre, melyek az új népművészeti mozgalom révén felszínre kerültek az elmúlt négy évtized során. Az archaikus népzene legszebb darabjait dolgozta fel kortárs szemlélettel, sajátos és egyedi eszközökkel. Ebben a műsorban legsikeresebb munkái és hosszabb műveinek jellegzetes részletei hallhatók majd az ő főszereplésével, állandó zenekara, az Etnofon Zenei Társulás kíséretében. Olyan neves vendégek közreműködésével, mint Szvorák Katalin, Bognár Szilvia, Balogh Kálmán, Dresch Mihály, Novák Péter.
  Stáblista
Vendég 
Szvorák Katalin 
Vendég 
Bognár Szilvia 
Vendég 
Balogh Kálmán 
Vendég 
Dresch Mihály 
Vendég 
Novák Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?