Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BUDAPESTI VONÓSOK ÉS ORAVECZ GYÖRGY
Budapesti Vonósok - Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A melódiák, a mesterségbeli tudás minden szépségét élvezheti a Budapesti Vonósok február 15-i koncertjének hallgatója.

Először Mozart Salzburgban komponált A-dúr (K. 134) szimfóniája csendül fel. Bach ránk maradt hét zongoraversenye közül mindössze egyről állíthatjuk bizonyossággal, hogy eredetileg csembalóra íródott, a többit hegedűversenyből írta át a komponista. Így az esten második számként, Oravecz György tolmácsolásában megszólaló f-moll koncert (BWV 1056) is átirat: az elveszett g-moll hegedűverseny csembaló, illetve zongoraváltozata. A zongorista virtuóz technikájú, eredeti/egyéni szemléletű előadó. Szünet után a „hamburgi” Bach, a 300 éve született Carl Philipp Emanuel C-dúr szimfóniáját játssza a zenekar, amely a Berlinben vonósokra és fúvósokra komponált, kilenc szimfonikus alkotás egyike.  A hangversenyt a bécsi klasszicizmus igen ritkán játszott mesterműve, Beethoven legelső, mindössze 13 évesen írt zongoraversenye zárja. Az együttessel ismét Oravecz György lép pódiumra. Jegyár: 3000 Ft                                  Nyugdíjas és diákjegyek 2000 forintos áron, a koncert napján, a helyszínen kaphatóak.
(Helyfoglalás érkezés sorrendben) Műsor: Wolfgang Amadeus Mozart: A-dúr szimfónia K. 134
Johann Sebastian Bach: f-moll zongoraverseny BWV 1056
Carl Philipp Emanuel Bach: C-dúr szimfónia Wq. 182
Ludwig van Beethoven: Esz-dúr zongoraverseny, WoO 4 Közreműködik: Budapesti Vonósok Kamarazenekar
Oravecz György - zongora
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a BMC-ben elég, ha a vásárlásnál használt nevet bemondod a pénztárban vagy bemutatod a jegyed okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?