Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DOB ÉS TÁNC
Katona József Színház - Kamra

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Dob és Tánc – Hommage á Sándor Weöres

A Katona József Színház egyedülálló kísérlete hónapról hónapra, októbertől áprilisig egy-egy előadás során mutatja be egy kortárs zenei darab megszületését. A “próbák” – melyek maguk is teljes értékű előadások – során a Katona művészei olyan különleges, összművészeti produkciót mutatnak be, mely szellemiségében, játékosságában, zeneiségében vagy technikai megoldásaiban kapcsolódik Weöres Sándor életművéhez és költői gondolkodásához. Ezek a rövid darabok – bár mindegyike más és más – szervesen kapcsolódnak egymáshoz, egymással összefüggő, egymást kiegészítő kompozíciót alkotnak. A teljes mű 2015 áprilisára áll össze, s meghallgatva egy nagy szimfonikus forma rajzolódik ki előttünk, 21 tételben. Minden hónapban más és más színészek láthatók az előadásban. A műsor összeállítására jellemző, hogy valamennyi darab derűt és vidámságot sugároz, de a zenei humor – amely oly ritka a zenetörténetben – sem hiányzik a produkcióból. Előadásaink szinte minden korosztályhoz szólni kívánnak: gyerekekhez és felnőttekhez, színház- és zenekedvelőkhöz egyaránt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?