Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DOB ÉS TÁNC
Katona József Színház - Kamra

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.3 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Dob és Tánc – Hommage á Sándor Weöres

A Katona József Színház egyedülálló kísérlete hónapról hónapra, októbertől áprilisig egy-egy előadás során mutatja be egy kortárs zenei darab megszületését. A “próbák” – melyek maguk is teljes értékű előadások – során a Katona művészei olyan különleges, összművészeti produkciót mutatnak be, mely szellemiségében, játékosságában, zeneiségében vagy technikai megoldásaiban kapcsolódik Weöres Sándor életművéhez és költői gondolkodásához. Ezek a rövid darabok – bár mindegyike más és más – szervesen kapcsolódnak egymáshoz, egymással összefüggő, egymást kiegészítő kompozíciót alkotnak. A teljes mű 2015 áprilisára áll össze, s meghallgatva egy nagy szimfonikus forma rajzolódik ki előttünk, 21 tételben. Minden hónapban más és más színészek láthatók az előadásban. A műsor összeállítására jellemző, hogy valamennyi darab derűt és vidámságot sugároz, de a zenei humor – amely oly ritka a zenetörténetben – sem hiányzik a produkcióból. Előadásaink szinte minden korosztályhoz szólni kívánnak: gyerekekhez és felnőttekhez, színház- és zenekedvelőkhöz egyaránt.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!