Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DIVERTIMENTO ENSEMBLE: MUSIC+DANCE
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az európai kortárszenei szervezetek részvételével alakított Ulysses hálózat égisze alatt létrejött produkció három zenére és táncra írt kompozíciót mutat be.

A három szerzőt pályázat útján választotta ki a Divertimento Ensemble és az AiEP Tánctársulat. Az 1987-es születésű Maurizio Azzan számos versenydíjat mondhat magáénak köztük a 2015-ös Milánói Világkiállításra meghirdetett Feeding Music Nemzetközi Zeneszerzőversenyét. Az amerikai Huch Hodge (1977) Oregonban és Stuttgartban folytatta zenei tanulmányait, kamara és szimfonikus művei mellett előszeretettel komponál multimediás és táncelőadások számára. Az eredetileg irodalomtanár végzettségű Daniela Terranova zeneszerzést Azio Corghinál és Ivan Fedelénél tanult Luganoban, majd Beat Furrernél Grazban. A Music+Dance a nyári milánói és helsinki premier után érkezik Budapestre.
  Műsor: Maurizio Azzan: Umano(dis)umano (with electronics)
Huck Hodge: Apophenia
Daniela Terranova: Lying down on the horizon Közreműködik: Divertimento Ensemble
Alessandro Baticci - fuvola
Luca Avanzi - oboa
Maurizio Longoni - klarinét
Lorenzo Gorli - hegedű
Maria Ronchini - brácsa
Martina Rudic - cselló
Maria Grazia Bellocchio - zongora
Luca Gusella - ütős hangszerek
Vezényel: Sandro Gorli
AiEP Dance Company: Chiara Ameglio, Stefano Roveda - táncos
Koreográfus: Ariella Vidach  Divertimento Ensemble: Music+Dance
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?