Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KI HARAP A VÉGÉN?
Veszprémi Petőfi Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 172 értékelés alapján
  Leírás
Philipp István - Bárány Ferenc: Ki harap a végén? zenés vígjáték A Hadart Művészeti Társulás vendégjátéka.

A „Ki harap a végén” egy igazi családi szórakozást ígérő darab 9-99 éves korig. A fiatalabbaknak mese, az időseknek rekeszizmot próbára tevő nyelvi csemege, hiszen Romhányi Józsefet idéző Flinstone családos stílusban rímel a darab igazi slágergyanús dalokkal fűszerezve. Műfaját tekintve vámpírparódia, a szó nemes értelmében. De nem kell megijedni, hiszen a történet egyszerű. Idős grófunk ifjú felesége azt vette a fejébe, hogy őt már csak egy vámpír tudná boldoggá tenni.
„Képzeld csak el azt a fúriát, az okoz neki eufóriát, Ha éjszaka, fejébe száll a vér szaga, S egy csókosszájú vámpírról merenghet, Ki a hóna alatt egy palack vért melenget” Így grófunk felbérel egy álvámpírt, egy bérszipolyt, hogy kedvére tegyen. Ifjú barátja, akivel megosztja tervét, kapva kap az alkalmon, és vámpírnak öltözve próbál a grófné kegyeibe férkőzni.
„Most szépen műfogat ragasztok, aztán hanyagolva a főnemesi kasztot – művelek mindjárt baráti csodát… Felcsörtetek a garádicson át.”
Éppen ekkor kel ki kriptájából talán a világ legbugyutább, legszerencsétlenebb, de végre igazi vámpírja, akit viszont álvámpírnak néznek. És amikor a szálak már így összekeveredtek… …„no de ne szaladjunk ennyire előre, számíthatnak itt briliáns agyvelőre.”
Szóval ez a darab az a fajta, hogy ki egyszer látta, most is röhög rajta. Jó szórakozást kívánunk, érezze jól magát minálunk!
  Stáblista
Rendező 
Gieler Csaba 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?