Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDVIOLA KONCERT
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
Népzene, elektronikus zene, hegedű, tilinkó, gitár, dob. Hagyomány, értékközvetítés, fiatalság, modern dallamok. „Egy helyről indulunk, különböző utakon járunk, de ugyanoda érkezünk” (Holdviola)

Összetartozás, szeretet, zene. Népzene, elektronikus zene, hegedű, tilinkó, gitár, dob. Hagyomány, értékközvetítés, fiatalság, modern dallamok. Holdviola.
Egy zenekar, amelyben harmonikusan együtt van régi és új, mai és hagyományos. Zenéjükben modern formában elevenednek meg a gyönyörű magyar népdalok.
A Holdviola stílusa semmivel össze nem keverhető. Sajátos hangulatú, letisztult dalaik mai, korszerű hangzásban szólalnak meg, miközben megőrzik az eredeti népdal értékeit.
Egy Holdviola előadás nem csupán koncert, sokkal inkább a zene, a tánc, a színház és a vizuális művészetek harmonikus elegye, amely különleges élményt nyújt a nézőknek.
A Holdviola közönsége népes, mégis családias: az éppen járni tanuló apróságok első táncos lépései, a fiatalok első szerelmes dallamai, a nagymamák könnyes szemű dúdolásai mind köthetők a Holdviola zenéjéhez.
Fonogram díj, Prima díj jelölés és platinalemezek is mutatják, hogy a Holdviola zenéje értékes és értéket közvetít, sokszínű és sok emberhez szól. A zenekar tagjai
Török Tilla (ének, hegedű, tilinkó), Farkas Péter (dob, billentyűs hangszerek), Gál Lajos (gitárok, vokál); állandó vendégművészként közreműködik Kiss Balázs (basszusgitár) és Gulyás Sára (zongora, vokál). A zenekar koncertje 90 perces, az előadás során az 5 zenész mellett 6-16 fős tánckar szerepel. Tánc - A produkció részeként a koncerteken a nemzetközileg is elismert Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai is színpadra lépnek. A táncegyüttes a 2014-es Fölszállott a páva c. televíziós vetélkedő döntőjében is nagy sikert aratott, a Külügyminisztérium különdíját kapta. Vizuális elemek – A zenekar koncertjein egyedi látványelemek találhatók: a dalokhoz komponált képek és animációk gazdagítják az előadást.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?