Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÉRCSOPORT / BLOOD TYPE - 7SINS 7 BRIDGES THEATER TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A művészet nem szórakozás / Art is not Entertainment

A 7Sins 7Bridges Theater Társulat performanszainak tárgya mindig a téma a témában, társadalmi és politikai dialógusokat nyit meg különböző gondolatok és témák megvitatásával, úgy hogy elindítja a gondolatmenetet a színpadról, és ezáltal talán megváltoztatja a nézőpontunkat a saját életünkkel kapcsolatban, hogy feltegyük magunknak a kérdést, mit tehetek én mint individum. A gazdagság, boldogság, a szexualitás, a szegénység, az oktatáspolitika, a természetfeletti és a vallás hogyan hatnak ránk, hogy a személyes gyarapodás központú társadalmak hogyan veszítik el az emberi arcukat, és válnak városi dzsungellé, ahol a mesterséges fogalmak állnak mindenek felett. Előadásuk mindig egy ismeretlen pontra mutat, melynek célja, hogy az emberiség paradigmák és dogmák nélkül ismerjen meg új kihívásokat. Amikor a fények felizzanak, a sötét belső gondolatok útra kelhetnek. Legújabb projektjük egy klasszikus darab feldolgozása, mely üres múlton alapul, akár egy üres papírlap vagy festővászon. 7 Sins 7 Bridges Theater company is a performance platform that uses different mediums on its displays. Performance is a subject within a subject. Debating thoughts and materials that open social and political dialogues A performance should point to an unknown direction aiming humanity, free from paradigms and dogmas, all is there to be challenged. Successful performance is when lights are on and darkness of inner thoughts is upon the. Recognise yourself and you have already applauded. The upcoming project is a classic material will be executed with a blank past. Előadó, rendező / Actor, director: Antonios Vellerefontis http://www.bethlenszinhaz.hu http://www.facebook.com/7Sins7BridgesTheater http://antoniovellerefontis.wix.com/vellerefontis
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?