Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A NAPISTEN UNOKÁJA ÉS A TENGERI SÁRKÁNY LÁNYA - SIMORÁG TÁNCIRKUSZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Japán mesékre épülő előadás gyermekeknek és felnőtteknek. Tánc-fizikai színház-cirkusz.

A vadász, aki a napisten unokája különleges víz alatti utazáson vesz részt, miután a tengeri sárkány lánya különböző lények képében megbabonázza. A harcos mesehősnek fegyverei nélkül kell megbirkóznia az ismeretlennel. A hős hiába találja meg párját, egymás lényegét is meg kell fejteniük. A tűzgolyó, a nap és a tenger viaskodása különleges hangulatoú világot görget felénk. A társulat a mesék áramló fantáziáját építi be munkamódszerébe, ahogyan a jelmezek, díszletek vagy maguk a szereplők folyamatosan átalakulnak. A napisten unokája és a tengeri sárkány lánya egy rendhagyó előadás, amelyben találkozhatunk óriásbábbal, maszkokkal, akrobatikával és varázslattal... A királyfi és a tündérek találkozása különleges világba vezet el kicsiket és nagyokat egyaránt. „Előadásaink elmélyült alkotómunkával jönnek létre, fontos számunkra, hogy minden előadásunk egy kutatómunka eredménye. A tánc, a mozgás és a színház kifejezőeszközeit használjuk különleges képek és hangulatok születéséhez, létrehozva a saját világunkat.“ Szereplők: Bardóczy Ilka, Benjamin Glass, Simor Ágnes, Vincze Márton Zene: Vázsonyi János Díszlet, maszkok: Jóni Orsi Jelmez: Simor Ágnes, Kührner Ildi Rendező: Simor Ágnes Ajánlott korosztály: 4 éves kor felett http://www.bethlenszinhaz.hu http://www.offlineon.eu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?