Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A ZÖLD CSÓNAK - APRÓ SZÍNHÁZ
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Apró Színház előadása Kelta népmesei motívumok nyomán készült élőzenés mesejáték

Európa északnyugati részén található szigetek izgalmas világa, színei, ritmusai, legendái, szövik át az Apró Színház meséjét. Az előadásban ír fúvós- és ütőhangszereket szólaltatnak meg a zenészek. A gyerekek megismerhetik a bodránt, az ír furulyát. Az autentikus hangzásvilágot egy modern digitális ütőhangszer teszi különlegessé, melyből számtalan mesebeli hangot lehet előcsalogatni. Az előadás egy titokzatos zöld csónak körül játszódik. Ír hősök, legendás mesealakok mesélik el saját élettörténetüket, és ezen történeteken keresztül valami újat tanulnak meg a világból. Szereplők: Bisztricsány Linda, Tarján Veronika, Üveges Anita Zenészek: Gábos Barna, Mogyoró Kornél Látvány: Mészáros Gábor Rendezte az Apró Színház társulata Ajánlott korosztály: 5-12 éves korig Az Apró Színház 2007-ben alakult, a társulatot képzőművészek, drámatanárok, színészek, zenészek valamint táncpedagógusok alkotják. A csoport tevékenysége két fő ágazatra irányul: gyermekeknek szóló színházi előadások és gyermekprogramok, foglalkozások levezetése, szervezése. www.facebook.com/aproszinhaz
  Szereposztás
Színész 
Bisztricsány Linda 
Színész 
Tarján Veronika 
Színész 
Üveges Anita 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?