Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AUKCIÓ - GERGYE KRISZTIÁN TÁRSULATA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Festészet – tánc – képrombolás. A kortárs táncművészet, és az ahhoz szorosan kötődő színházi gondolkodás a kortárs képzőművészettel, azon belül pedig a festészettel kerül diskurzusba.

Az előadás egy olyan, önmagában is érvényes, táncként és színházi jelenlétként értelmezhető fizikai tevékenységet helyez a figyelem középpontjába, amelynek további, végső célja egy képzőművészeti alkotás megvalósítása, ami élő képzőművészeti gesztussorként értelmezi a színpadi cselekményt. Az előadás során keletkező képzőművészeti alkotást az előadás végeztével azonnal „kiállításra“ és „eladásra“ bocsátják egy aukció keretében. Az aukció tétjét az adja, hogy azon késznek kikiáltott kép, amelyek nem talál gazdára azonnal megsemmisítődik. Az előadás 2014­ben elnyerte a VI. Monotánc Fesztivál egyetlen díját a Monodíjat.   Rendező, koreográfus, előadó: Gergye Krisztián Szakmai konzulens: Trifusz Péter Jelmez: Béres Móni Smink, maszk: Károlyi Balázs Díszlet: Kicska Miklós Produkciós vezető: Trifonov Dóra Produkciós asszisztens: Kékesi Miklós Támogatók: EMMI, NKA http://www.bethlenszinhaz.hu http://www.facebook.com/gergyetarsulat
  Stáblista
Szereplő, rendező, koreográfus 
Gergye Krisztián 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?