Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MERRE JÁRTÁL TEGNAP S. NAGY? - S. NAGY ISTVÁN 60 ÉVES SZERZŐI JUBILEUMI GÁLAESTJE
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ez a jubileumi slágerest remélhetőleg sok kedves emléket idéz fel a múltból és egyedülálló élményt jelent majd valamennyi kedves nézőnek.

Slágerest két részben. Az idén 80 éves S. Nagy István dalszövegíró 60 éves szerzői jubileumán a legnépszerűbb előadók tolmácsolásában csendülnek fel a legendás "slágergyáros" olyan örökzöld számai, mint a Pókháló az ablakon, a Micsoda nagyszerű dolog, az Elmegyek, a Szóljon hangosan az ének, a Hull az elsárgult levél, a Fák, virágok, fény, az Azt mondta az anyukám, a Merre jártál tegnap este, a Lehet, hogy szép nem vagyok, a Csavard fel a szőnyeget és az Azért vannak a jóbarátok, amelyeket ezen a gálaesten a közönség valószínűleg együtt énekel majd az énekesekkel és az ünnepelttel. Közreműködik:
Aradszky László
Benkő László
Csonka András
Dancs Annamari
Gáspár Laci
Kerényi Miklós Máté
Koós János
Malek Andrea
Malek Miklós
Soltész Rezső
Somló Tamás
Szulák Andrea
a Budapesti Operettszínház Balettkara
a Baross Gábor Általános Iskola Énekkara

Kísér:
a Stúdió 11

Háziasszony:
Csongrádi Kata
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?