Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁZS 25-40! - JUBILEUMI GÁLAEST
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mészáros Árpád Zsolt, azaz MÁZS, az elmúlt évek egyik legismertebb musicalszínésze.

A nyíregyházi születésű művész két és fél évtizedes pályafutása után eljátszotta a musicalirodalom legfontosabb férfi főszerepeit, úgy mint Bergert a Hairben, Wolfgangot a Mozart! című musicalben. Ő volt a páratlan sikerű Rómeó és Júlia magyarországi ősbemutatójának Benvoliója, valamint évekig sikeresen játszotta Rudolf trónörököst a Rudolfban és Luigi Luchenit - a legendás Sissi gyilkosát - az Elisabeth című világhírű musicalben. 2014-ben dupla jubileumot ünnepel - 40. születésnapját és 25 éves szakmai pályafutását -, melynek alkalmából egy országos turnét szervezett. Ezen sorozat utolsó gálaestje anyaszínházában, a Budapesti Operettszínházban látható december 16-án. A kétfelvonásos előadásában életének legfontosabb állomásaiból egy fergetes keresztmetszetet láthatunk legkedvesebb barátai és pályatársai közreműködésével. Fellép Vastag Csaba, Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Kocsis Dénes, Pálfalvy Attila, valamint a MÁZS 40-25 zenekara, Kenéz Gábriel vezetésével, és bemutatkozik két fiatal tehetség is: Hegyi Balázs és Mészáros Levente Bendegúz személyében. Az est folyamán felcsendülnek MÁZS legfontosabb szerepeiből ismert dallamok és saját szerzeményei is.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?